O nama

Flufsan je brend italijanske kompanije Europrosan nastao 1996. godine, a na srpskom tržištu je prisutan od 2004. godine.

Brend Flufsan u svom asortimanu ima proizvode za sve tipove inkotinencije i pruža sigurnu zaštitu različitim pacijentima.

Flufsan pelene za odrasle namenjeni su pacijentima koji pate od srednjeg ili težeg oblika inkontinencije. Pružaju sigurnost, komfor i nepropustljivost, redukuju neprijatne mirise, štite od ojeda i iritacije kože. Flufsan pelene su vrhunskog kvaliteta, koje imaju za cilj da se život pacijenata i negovatelja olakša. Od 2015. godine na našem tržištu su prisutne i Soft super pelene, koje imaju povećanu moć upijanja, specijalno dizajniran spoljni sloj i predstavljaju najbolju zaštitu za teške oblike inkotinencije.

Flufsan pelene gaćice predstavljaju proizvode koji pružaju veći komfor i udobnost osobama sa srednjim problemom inkontinencije. Oblikovane su kao donji veš, mekane i elastične pa su idealan proizvod koji osobama omogućavaju aktivan život uprkos problemima inkontinencije.

Za laku inkontinenciju Flufsan poseduje ženske i muške uloške, koji se savršeno prijanjaju uz donje rublje. Namenjeni su aktivnim ljudima, koji omoućavaju sigurnost i disrektnost.
Pored ovih proizvoda, u u svom asortimanu Flufsan ima podmetače za krevet, higijenske mrežaste gaćice, Flufsan vlaže maramice sa ekstraktom nevena i kamilice.
Usavršavanjem podmetača za krevet za odrasle, kompanija Europrosan je razvila podmetače za bebe i kućne ljubimce i tako proširila svoj portfolio na durge kategorije.